Articles

Articles

Reportatge fotogràfic Open Alella 2007

Feu clic sobre les imatges per ampliar-les.


Sobre aquestes linies: a la foto de l'esquerra veiem les dues primeres taules, en primer pla el MC Juan Carlos Tebar i el MN Jaume Anguera, en segon pla el MC Jordi Gardela i Antonio Fernandez. A la foto de la dreta panoràmica de part de la sala.


Sobre aquestes linies: a la foto de l'esquerra veiem varies taules en joc. A la foto de la dreta espectació front la partida MN Anguera Vs MC Tebar, última partida en finalitzar i en disputa el 2n lloc de la classificació, entre els jugadors espectants el MC Jordi Gardela guanyador d'aquesta edició.


Sobre aquestes linies: a la foto de l'esquerra ,els trofeus. A la foto de la dreta ,Jordi Cabot recollint el seu premi com a setè classificat, de mans de Jose Luis Monente.


Sobre aquestes linies: a l'esquerra Xavier Andiñach guanyador del tram d'Elo 1800-1899 i a la dreta MN Jaume Anguera sisè classificat ambdós recollint els seus premis.


Sobre aquestes linies: a l'esquerra el MI Carlos Burgos recollint premi com a cinquè classificat, i a la dreta el MC Jordi Gardela campió d'aquest any recollint premi.


Sobre aquestes linies: Antonio Fernandez Díez recollint el seu premi com a quart classificat.


A sobre a l'esquerra el MC Juan Carlos Tebar recollint el premi al segon classificat.A la dreta Xavi Klimt recollint el premi com a millor jugador local.



Felicitats a tots!

Enquestes

Les enquestes d'aquest blog estàn obertes a tothom que vulgui participar, estaràn obertes fins el proper 1 d'agost i es fan únicament per coneixer l'opinió dels escaquistes d'arreu.

© New Blogger Templates | Webtalks