Articles

Articles

Mundial'07

Aquest any és any de Mundial a Elista (Russia), però d'escacs. Fa molt poc ha acabat la primera ronda, i els jugadors classificats són els següents: Aronian Levon (ARM), Leko Peter (HUN), Rublevsky Sergei (RUS), Gelfand Boris (ISR), Kamsky Gata (USA), Grischuk Alexander (RUS), Bareev Evgeny (RUS), Shirov Alexei (ESP).

D'aquesta primera ronda, hauriem de destacar els igualadissims duels entre Aronian Levon (ARM) Vs Carlsen Magnus (NOR), entre Gelfand Boris (ISR) Vs Kasimdzhanov Rustam (UZB), i entre Adams Michael (ENG) Vs Shirov Alexei (ESP), així com les clares victories de Leko Peter (HUN),Kamsky Gata (USA) front Gurevich Mikhail (TUR) i Bacrot Etienne (FRA) respectivament.
M'ha sorprés el gran nivell mostrat pel "jovenissim" Gran Mestre noruec Magnus Carlsen que apunt ha estat d'eliminar l'Aronian, també és sorprenent l'estat de gràcia dels Grans Mestres Peter Leko, i Gata Kamsky que han escombrat els seus rivals, en el cas de l'americà d'origen rus es tota una proesa que estigui a aquest nivell si tenim en compte que fa pocs anys que ha tornat al mòn competitiu. Sorprenent, encara que no tan agradable ha estat l'eliminació de la jugadora Judith Polgar.
Bé per a qui l'interessi el tema no deixeu de visitar: http://globalchess.eu/main.php on trobareu tot en relació amb el comentat abans, a més de totes les partides disputades comentades per GM Yury Yakovich i GM Ruslan Scherbakov, en format pdf.

Enquestes

Les enquestes d'aquest blog estàn obertes a tothom que vulgui participar, estaràn obertes fins el proper 1 d'agost i es fan únicament per coneixer l'opinió dels escaquistes d'arreu.

© New Blogger Templates | Webtalks